Total: Αλλάζει το όνομά της σε TotalEnergies αντικατοπτρίζοντας την στροφή της προς την πράσινη ενέργεια

Total: Αλλάζει το όνομά της σε TotalEnergies αντικατοπτρίζοντας την στροφή της προς την πράσινη ενέργεια
Δευτέρα, 31/05/2021 - 12:20

Η Total, ο γαλλικός γίγαντας πετρελαίου και φυσικού αερίου, άλλαξε το όνομά της σε TotalEnergies καθώς αναμένεται να γίνει ένας σημαντικός παράγοντας στην πράσινη ενέργεια.

«Κατά την Τακτική και Έκτακτη Συνέλευση των Μετόχων, εγκρίθηκε ομόφωνα το ψήφισμα για αλλαγή του ονόματος της εταιρείας από Total σε TotalEnergies, επικυρώνοντας έτσι τη στρατηγική μετατροπή της σε μια ευρεία εταιρεία ενέργειας στην ταυτότητά της», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

Σε συνδυασμό με αυτήν την αλλαγή ονόματος, η TotalEnergies υιοθετεί μια νέα οπτική ταυτότητα.

«Η ενέργεια είναι ζωή. Όλοι την χρειαζόμαστε και είναι μια πηγή προόδου. Έτσι, σήμερα, για να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη που αντιμετωπίζει την κλιματική πρόκληση, προχωρούμε, μαζί, προς νέες μορφές ενέργειες.

«Η ενέργεια επανεφευρίσκει τον εαυτό της και αυτό το ενεργειακό ταξίδι είναι δικό μας. Η φιλοδοξία μας είναι να είμαστε ένας παγκόσμιος παίκτης στην ενεργειακή μετάβαση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Total μεταμορφώνεται και γίνεται TotalEnergies», δήλωσε ο Patrick Pouyanne, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TotalEnergies .

Στη δήλωσή της, η εταιρεία ανέφερε ότι το όνομα TotalEnergies αντικατοπτρίζει το ότι πρόκειται για μία ευρεία εταιρεία ενέργειας που έχει δεσμευτεί να παράγει και να παρέχει ενέργειες που είναι όλο και πιο προσιτές, αξιόπιστες και καθαρές.