«Ο Θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων στην πορεία για την Ενεργειακή Μετάβαση, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων»

«Ο Θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων στην πορεία για την Ενεργειακή Μετάβαση, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων»
Δευτέρα, 05/04/2021 - 15:41

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) διοργανώνει και σας προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο του έργου «Ενισχύοντας τις δυνατότητες των τοπικών αρχών να συμμετέχουν σε Ενεργειακές Κοινότητες-ENCREMENCO», με τίτλο «Ο Θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων στην πορεία για την Ενεργειακή Μετάβαση, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην απόκτηση τεχνογνωσίας από το προσωπικό των τοπικών αρχών σχετικά με τις Ενεργειακές Κοινότητες και ειδικότερα το θεσμικό πλαίσιο, τα μέτρα στήριξης, τον ενεργειακό συμψηφισμό και τον εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό.

Σε αυτή θα παρουσιαστούν επίσης πρωτοβουλίες και καλές πρακτικές από την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 και θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί έως και τις 2:30 το μεσημέρι και απευθύνεται σε στελέχη ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και απαιτείται εγγραφή μέχρι την Τρίτη 06/04/2021 και ώρα 12μμ, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/meeting/register/tJEsde2oqjsvG90Pr45rURVpPYeZzgRR0z-H

Περισσότερες πληροφορίες: www.encremenco.eu, www.ekoin.gr