Siemens Gamesa: Νέα παραγγελία 100 MW για αιολικό πάρκο στο Βιετνάμ

Siemens Gamesa: Νέα παραγγελία 100 MW για αιολικό πάρκο στο Βιετνάμ
Πέμπτη, 04/02/2021 - 11:39

Η Siemens Gamesa εξασφάλισε νέα παραγγελία για παραθαλάσσιο αιολικό έργο στο Βιετνάμ και πρόκειται για την μεγαλύτερη παραγγελία του είδους της που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το το αιολικό πάρκο TraVinh Dong Hai 1, ισχύος 100 MW στην επαρχία TraVinh, το οποίο θα διαθέτει 25 ανεμογεννήτριες SG 5,0-145 με ευέλικτη ισχύ.

Επιπλέον, αποτελεί το πρώτο παράκτιο έργο για τον προγραμματιστή TrungnamGroup, ο οποίος επεκτείνεται στον παράκτιο τομέα για να συμπληρώσει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για ηλιακά και χερσαία αιολικά έργα.

Η Siemens Gamesa έχει υπογράψει επίσης μια 20ετή σύμβαση παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης για το έργο, διασφαλίζοντας την απόδοση των ανεμογεννητριών και του αιολικού πάρκου και μεγιστοποιώντας την επιχειρηματική περίπτωση για τον πελάτη.

Σημειώνεται ότι Siemens Gamesa έχει αναπτύξει αποκτήσει νέους συνεργάτες στο Βιετνάμ, καθώς και την ικανότητά της να αξιοποιεί την υπεράκτια μηχανική και κατασκευαστική εμπειρία της για την ανάπτυξη παράκτιων έργων στη χώρα.