Ημερίδα: «INSHIP - Θερμικά Ηλιακά Συστήματα για Βιομηχανικές Διεργασίες»

Ημερίδα: «INSHIP - Θερμικά Ηλιακά Συστήματα για Βιομηχανικές Διεργασίες»
Πέμπτη, 27/06/2019 - 13:20

Το τμήμα Θερμικών Ηλιακών Συστημάτων του ΚΑΠΕ, διοργανώνει την Τρίτη 02 Ιουλίου 2019 (2μμ έως 5 μμ.), στο ξενοδοχείο Holiday Inn (40,2 χλμ Αττικής Οδού μεταξύ των εξόδων 17 & 18, Παιανία, 19002, Αθήνα) ημερίδα με θέμα «INSHIP - Θερμικά Ηλιακά Συστήματα για Βιομηχανικές Διεργασίες».

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος “INSHIP - Integrating National Research Agendas on Solar Heat for Industrial Processes”. Το πρόγραμμα INSHIP έχει ως στόχο την προώθηση της τεχνολογίας Θερμικών Ηλιακών για Βιομηχανικές Διεργασίες και τη θέσπιση κατάλληλων εθνικών στρατηγικών.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μελετητές και εγκαταστάτες θερμικών ηλιακών συστημάτων, καθώς και στους ενδιαφερόμενους ειδικούς σε θέματα ενέργειας, επενδύσεων, θέσπισης στρατηγικών και χρήσης ΑΠΕ από τον τεχνικό, επιστημονικό, βιομηχανικό, ακαδημαϊκό και επαγγελματικό χώρο.

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΒΗΕ, τα μέλη της οποία προσκαλούνται να παρευρεθούν. Θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση της ΕΒΗΕ.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την εγγραφή σας στην ημερίδα παρακαλώ μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/rJ2U34tFvYicipTD7.