Watt+Wolt: Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος για σπίτια και επιχειρήσεις

Watt+Wolt: Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος για σπίτια και επιχειρήσεις
Τρίτη, 08/06/2021 - 20:51

Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος ανακοίνωσε η Watt+Wolt. Οπως αναφέρει η εταιρία, δημιουργεί ένα πρόγραμμα για σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, βασισμένο σε ένα διαφανές μοντέλο τιμολόγησης που συμφέρει τον καταναλωτή, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις ή την εποχικότητα στην κατανάλωση της ενέργειας.

Πως συμβαίνει αυτό: Με το zerΟ, το σπίτι ή η επιχείρηση δε χρεώνεται ούτε πάγια, ούτε μια δεδομένη προσυμφωνημένη τιμή/kWh, ούτε ρήτρες αναπροσαρμογής.

Αντιθέτως ο πελάτης πληρώνει για τα εξής:

• Κόστος Ενέργειας: ποσό για την ενέργεια που καταναλώνει βάσει της χονδρεμπορικής τιμής του ρεύματος, ίδιο ακριβώς με αυτό που έχει καταβάλει η WATT+VOLT για να του προμηθεύσει την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια

• Χρέωση zerO : την ελάχιστη δυνατή χρέωση για τις υπηρεσίες της WATT+VOLT, η οποία διαμορφώνεται βάσει του καταναλωτικού του προφίλ, έως 2 ευρώ τον μήνα/100kWh*.

*Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να βρείτε στο watt-volt.gr/zero.

To λανσάρισμα του νέο προγράμματος συνοδεύεται από μια προσφορά για όσους γίνουν πελάτες ως τις 30/6 αφού θα εξασφαλίσουν δώρο τη Χρέωση zerO για 3 μήνες και άρα θα πληρώνουν μόνο το κόστος της ενέργειας που καταναλώνουν!