Δανία: Δημοσίευσε ένα έγγραφο συζήτησης για το τεχνητό ενεργειακό νησί στη Βόρεια Θάλασσα

Δανία: Δημοσίευσε ένα έγγραφο συζήτησης για το τεχνητό ενεργειακό νησί στη Βόρεια Θάλασσα
Τρίτη, 16/03/2021 - 12:14

Ο Οργανισμός Ενέργειας της Δανίας (DEA) δημοσίευσε ένα έγγραφο συζήτησης για το πλαίσιο προμηθειών για την εμπορική συνιδιοκτησία του τεχνητού ενεργειακού νησιού στη Βόρεια Θάλασσα.

Το έγγραφο περιέχει μια σειρά θεμάτων και ερωτήσεων που σχετίζονται με το πλαίσιο προμηθειών και ξεκινά τον διάλογο αγοράς με τους ενδιαφερόμενους φορείς της αγοράς, σύμφωνα με τον DEA.

Το έγγραφο καλύπτει χρονοδιαγράμματα, την επιχειρηματική υπόθεση, την κοινή ιδιοκτησία και εταιρική δομή, τις κατασκευαστικές και τεχνικές απαιτήσεις, την καινοτομία, καθώς και τις προϋποθέσεις και αλληλεξαρτήσεις.

«Ο DEA ενθαρρύνει όλους τους σχετικούς φορείς της αγοράς και τους πιθανούς προσφέροντες να υποβάλουν γραπτές συστάσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε ο DEA στο έγγραφο συζήτησης», δήλωσε ο οργανισμός.

Επιπλέον, ο οργανισμός κάλεσε σχετικούς φορείς της αγοράς να συμμετάσχουν σε συναντήσεις εικονικού διαλόγου μαζί του μέσω Skype.

Οι συσκέψεις διαλόγου πραγματοποιούνται με το πολύ 10 φορείς και το σημείο εκκίνησης των συναντήσεων είναι το έγγραφο συζήτησης, πρόσθεσε.