MingYang: Εγκατέστησε την πρώτη από τις 32 ανεμογεννήτριες του υπεράκτιου αιολικού πάρκου Zhanjiang Xinliao στην Κίνα

MingYang: Εγκατέστησε την πρώτη από τις 32 ανεμογεννήτριες του υπεράκτιου αιολικού πάρκου Zhanjiang Xinliao στην Κίνα
Παρασκευή, 12/03/2021 - 13:44

Η κινεζική MingYang εγκατέστησε την πρώτη από τις 32 ανεμογεννήτριες του υπεράκτιου αιολικού πάρκου Zhanjiang Xinliao της Guangdong Energy Group, στα ανοιχτά της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ της Κίνας.

Πιο συγκεκριμένα, το υπεράκτιο αιολικό έργο ισχύος άνω των 206 MW, θα διαθέτει ανεμογεννήτριες MingYang, τύπου MySE6.645-180.

Μόλις το αιολικό πάρκο τεθεί πλήρως σε λειτουργία θα είναι σε θέση να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε περισσότερα από 240.000 νοικοκυριά, ανέφερε η MingYang.

Και συμπλήρωσε:

«Η ασφαλής και επιτυχημένη εγκατάσταση της πρώτης ανεμογεννήτριας MySE6.45-180 στο έργο Zhanjiang Xinliao είναι ένα από τα πιο ορατά και διακριτικά ορόσημα, υπογραμμίζοντας τη συνεχή προσπάθεια της ομάδας MingYang να συνεργαστεί με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την επίτευξη αυτού του σημαντικού ορόσημου.

«Αφού τεθεί σε λειτουργία το έργο, θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη, παρέχοντας μια ισχυρή ώθηση στις προσπάθειες της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ να προσαρμόσει και να βελτιστοποιήσει την ενεργειακή της δομή».

Επιπλέον θα συμβάλει στις προσπάθειες του του ευρύτερου κόλπου στην περιοχή για την κατασκευή ενός καθαρού ενεργειακού συστήματος χαμηλών εκπομπών άνθρακα, το οποίο θα είναι παράλληλα ασφαλές και αποδοτικό.