Siemens Gamesa: Συμφωνία με τη Ziton για την επισκευή και αναβάθμιση των πτερυγίων υπεράκτιου αιολικού πάρκου στη Γερμανία

Siemens Gamesa: Συμφωνία με τη Ziton για την επισκευή και αναβάθμιση των πτερυγίων υπεράκτιου αιολικού πάρκου στη Γερμανία
Τρίτη, 02/03/2021 - 13:19

Η Siemens Gamesa υπέγραψε σύμβαση με τη δανική εταιρεία O&M, Ziton, για την επισκευή και την αναβάθμιση όλων των πτερυγίων ανεμογεννήτριας στο υπεράκτιο αιολικό πάρκο Meerwind ισχύος 288 MW στη Γερμανία.

Ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου, η WindMW έχει συνάψει σύμβαση με τον κατασκευαστή ανεμογεννητριών, ο οποίος με τη σειρά του έχει συνάψει σύμβαση με τη Ziton. Σημειώνεται ότι η Siemens Gamesa θα διασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το reNEWS τα πτερύγια θα αναβαθμιστούν σε ένα χερσαίο εργοστάσιο στο λιμάνι του Έσμπιεργκ. Το συγκεκριμένο λιμάνι έχει επιλεγεί μεταξύ άλλων και για την ελαχιστοποίηση της επίδρασης του COVID-19 στη λειτουργία.

Όλοι οι τεχνικοί τόσο υπεράκτιων όσο και χερσαίων έργων θα προσληφθούν από τη Ziton.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομακαι θα διαρκέσουν 9-12 μήνες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

«Βλέπουμε αυτή τη συνέχιση με τη Siemens Gamesa ως επιβεβαίωση της ικανότητάς μας να παρέχουμε ποιότητα με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με έναν νέο πελάτη υπό τη σκέπη της Siemens Gamesa», δήλωσε ο προϊστάμενος της Ziton, Thorsten Jalk.

Πηγή: reNEWS