Ναι από τη ΡΑΕ στο Σχέδιο Σύµβασης Παροχής Υπηρεσιών της ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΕ

Ναι από τη ΡΑΕ στο Σχέδιο Σύµβασης Παροχής Υπηρεσιών της ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΕ
Τετάρτη, 19/08/2020 - 20:12

Εγκρίθηκε από τη ΡΑΕ το Σχέδιο Σύµβασης Παροχής Υπηρεσιών» που υπέβαλε η «∆ΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΕ» το οποίο προβλέπει μια σειρά από ζητήματα.

Ένα από αυτά είναι και η συνεργασία µε τους οικονοµικούς (PricewaterhouseCoopers Business Solutions Α.Ε.), νοµικούς (δικηγορική εταιρεία «Λαµπαδάριος & 3 Συνεργάτες») και τεχνικούς (Hill International N.V. και C&M Engineering S.A.) εξωτερικούς συµβούλους καθώς και την Αρχειοθήκη (πάροχο υπηρεσιών VDR), οι οποίοι παρέχουν στην Εταιρεία, βάσει των σχετικών συµβάσεων παροχής υπηρεσιών µε αυτήν, υπηρεσίες σχετικά µε το Έργο και έχουν αναλάβει µεταξύ άλλων τη σύνταξη των αναφορών δέουσας επιµέλειας (Vendor’s Due Diligence Reports (“VDDRs”)) για χρηµατοοικονοµικά, νοµικά, φορολογικά και τεχνικά ζητήµατα.

Ένα ακόμη ζήτημα είναι η διαδικασία ολοκλήρωσης των VDDRs που ετοιµάζουν αντίστοιχα οι ανωτέρω οικονοµικοί σύµβουλοι, η υποστήριξη αναφορικά µε θέµατα του εικονικού δωµατίου δεδοµένων (virtual Data Room («VDR»)) της Εταιρείας, την παρακολούθηση της πορείας του ‘Έργου και τις σχετικές ενηµερώσεις κτλ.