H Messaritis Ανανεώσιμες στηρίζει τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου ‘’ Άγιος Αλέξανδρος‘’

H Messaritis Ανανεώσιμες στηρίζει τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου ‘’ Άγιος Αλέξανδρος‘’
Τρίτη, 12/01/2021 - 10:43

Η Messaritis Ανανεώσιμες, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προχώρησε σε συνεργασία με τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου ‘’ Άγιος Αλέξανδρος ‘’ , η οποία φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας από έξι έως δεκαοκτώ ετών προερχόμενα από οικογένειες με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η εταιρία θα προσφέρει για ένα έτος αφιλοκερδώς όλες τις απαραίτητες εργασίες προληπτικής συντήρησης του φωτοβολταϊκού σταθμού που διαθέτει η Στέγη Θηλέων, καθώς επίσης και καθημερινή απομακρυσμένη παρακολούθηση, προκειμένου να διασφαλιστεί η άρτια λειτουργία του συστήματος και να συνεχίσει η Στέγη την εξοικονόμηση πόρων μέσω της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο κ. Ιωάννης Μεσσαρίτης, δήλωσε σχετικά:

« Για την Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας μακροχρόνιας εταιρικής στρατηγικής. Θέλοντας να στηρίξουμε με το δικό μας τρόπο το έργο της Στέγης Θηλέων, αποφασίσαμε να προβούμε στη λειτουργία & συντήρηση του φωτοβολταϊκού της σταθμού. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε και άλλες αντίστοιχες δράσεις. »