ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις σε Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Σέρρες και Κέρκυρα

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις σε Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Σέρρες και Κέρκυρα
Παρασκευή, 18/12/2020 - 12:55

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΜ-Θ Περιοχή Σερρών

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιοχής Σερρών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, που εδρεύει στο Δήμο Σερρών, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Παράρτημα Γλωσσομάθειας

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 17/12/2020 έως και 28/12/2020.

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, (ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΔΔΗΕ ΣΟΧ) και να την υποβάλλουν είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) είτε κατ’ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ /ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΡΡΩΝ , Προύσσης 2Α ,Τ.Κ. 62124 υπόψη κ. Ζαχαρά Σταματίας και κ. Βαζάκα Ωραίας (τηλ. επικοινωνίας: 23210-98342 ή 23210-98343).

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΝ Περιοχή Αγίου Νικολάου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της – Περιοχή Αγίου Νικολάου, το Πρακτορείο Σητείας και το Πρακτορείο Ιεράπετρας που εδρεύουν στο Νομό Λασιθίου, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 17/12/020 έως και 28/12/2020.

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό τρόπο (σε ένα και μόνο αρχείο μορφής .pdf με όριο χωρητικότητας έως 20mb – περισσότερα του ενός αρχεία δεν θα λαμβάνονται υπόψη) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή αν αυτό δεν είναι δυνατό να αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΑΤΟΥΣ 5, Τ.Κ. 721 00 – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, υπόψιν κας ΑΔΑΜΑΚΗ ΕΥΠΡΑΞΙΑΣ (τηλ. επικοινωνίας: 28410- 86223) εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΠ-Η Περιοχή Κέρκυρας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου (ΔΠΠ-Η) για την Περιοχή Κέρκυρας, που εδρεύει στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων του Νομού Κέρκυρας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2020

Παράρτημα

Έντυπο Αίτησης

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 21/11/2020 εως και 30/11/2020.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου (ΔΠΠ-Η) για την Περιοχή Κέρκυρας, που εδρεύει στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων του Νομού Κέρκυρας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 19/12/020 έως και 28/12/2020.