Σε Live Streaming το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης HAEE.

Σε Live Streaming το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης HAEE.
Πέμπτη, 27/08/2020 - 16:07

Με αποκλειστική φυσική παρουσία των ομιλητών του πάνελ, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει αναλυτικά:

«Από τις πρώτες στιγμές της εξάπλωσης του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, η Ελληνική Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία έχει λάβει υπεύθυνα όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις για να διασφαλίσει ότι όλο το προσωπικό και οι οικογένειές τους, οι επιχειρηματικοί εταίροι, τα μέλη και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς.

Λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα κυβερνητικά μέτρα για την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας, το επερχόμενο 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2020 στο Theoxenia Palace Hotel στην Κηφισιά, όπως έχει προγραμματιστεί, με αποκλειστική φυσική παρουσία των ομιλητών του πάνελ .

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε στο κοινό από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να προ-εγγραφεί στο διαδίκτυο και να παρακολουθήσει σε ζωντανή ροή όλες τις συνεδρίες του Συμποσίου.

Είναι επίσης ατυχές το γεγονός ότι φέτος δεν θα είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε φυσικά τους ακαδημαϊκούς παρουσιαστές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρουσιάσεις τους διαδικτυακά.

Η εκδήλωση-ορόσημο του HAEE θα εξακολουθήσει να αποτελεί κορυφαία διεθνή πλατφόρμα για ακαδημαϊκούς, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και ηγέτες επιχειρήσεων και θα παρουσιάσει διαδικτυακές συζητήσεις για τα πρόσφατα, κρίσιμα ενεργειακά θέματα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής θα ακολουθήσουν σύντομα