Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΜ-Θ Περιοχή Κατερίνης ΣΟΧ2/2020

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΜ-Θ Περιοχή Κατερίνης ΣΟΧ2/2020
Πέμπτη, 23/04/2020 - 14:05

Την πρόσληψη 3 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, (8 μηνών) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης στην Περιοχή Κατερίνης που εδρεύει στη Κατερίνη του Νομού Πιερίας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Οι παραπάνω θέσεις αφορούν Μηχανολόγους Μηχανικούς Π.Ε. και Τ.Ε. καθώς και την κάλυψη θέσης Υπάλληλου Γραφείου Δ.Ε. και η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων άρχισε χθες και λήγει στις 4/5/2020.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης

Οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο (στα e-Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή κατ’ εξαίρεση, εφόσον αποδεικνύεται αιτιολογημένα η αδυναμία επικοινωνίας των ενδιαφερομένων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ 65 Α Τ.Κ.60134 υπόψη κ. ΣΓΟΥΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ (τηλ. επικοινωνίας: 2351069432,2351069433). Ο τρόπος αυτός καταρχήν αντενδείκνυται, αποτελεί την ύστατη και μόνο επιλογή, για λόγους που ανάγονται στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η αναζήτηση απαιτούμενων δικαιολογητικών είτε με ηλεκτρονικό, είτε με άλλο τρόπο, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, ο υποψήφιος δύναται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, σύμφωνα με την οποία εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του κορωνοϊού.

Η ως άνω αντικειμενική αδυναμία έγκαιρης προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών δεν αίρει σε καμία περίπτωση ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι σε ισχύ και συμβατά με τους όρους της Ανακοίνωσης και της κείμενης νομοθεσίας.