ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Δυναμική πορεία ανάπτυξης με ρεκόρ νέων συμβάσεων σύνδεσης για το 2019. Πλήρης κάλυψη προγράμματος κατασκευών τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του έτους

ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Δυναμική πορεία ανάπτυξης με ρεκόρ νέων συμβάσεων σύνδεσης για το 2019. Πλήρης κάλυψη προγράμματος κατασκευών τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του έτους
Δευτέρα, 11/11/2019 - 12:08

Συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία ανάπτυξης των προηγούμενων δύο ετών, η ΕΔΑ Αττικής επιδεικνύει εξαιρετικά αποτελέσματα και για το τρέχον έτος, καταγράφοντας ρεκόρ νέων συμβάσεων σύνδεσης στο δεκάμηνο του 2019. Ειδικότερα, στο διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου υπεγράφησαν 17.850 νέες συμβάσεις σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική, σημειώνοντας αύξηση 50% σε σχέση με την περυσινή περίοδο.

Η ΕΔΑ Αττικής, έχοντας ως επιχειρησιακό στόχο την ασφάλεια και την αδιάλειπτη τροφοδοσία στη διανομή φυσικού αερίου, εντατικοποιεί ταυτόχρονα το κατασκευαστικό της έργο προκειμένου να υποστηρίξει τον συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό διείσδυσης του φυσικού αερίου στην Αττική. Ειδικότερα, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο ολοκληρώθηκε η κατασκευή και η τοποθέτηση 4.050 μετρητών.

Ενόψει της χειμερινής περιόδου, το τελευταίο δίμηνο του 2019 η ΕΔΑ Αττικής επικεντρώνεται στον βέλτιστο κατασκευαστικό προγραμματισμό και στην επίτευξη υψηλών στόχων απόδοσης, προκειμένου να επιτευχθεί η κατασκευαστική ολοκλήρωση ακόμα μεγαλύτερου αριθμού συνδέσεων και η έγκαιρη ενεργοποίηση των εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου των πελατών της.

Η ΕΔΑ Αττικής θέτει ως προτεραιότητα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως αυτή υποστηρίζεται και μέσω της άμεσης και αποτελεσματικής επικοινωνίας και ενημέρωσής τους. Λαμβάνοντας υπ΄όψιν την πλήρη κάλυψη του κατασκευαστικού πλάνου τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους και την αύξηση των νέων αιτημάτων σύνδεσης άνω του 120% του μέσου όρου των τελευταίων δύο ετών, εκτιμάται ότι για τις νέες συμβάσεις σύνδεσης, που υπογράφονται κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου του 2019, ο μέσος χρόνος τοποθέτησης μετρητή θα είναι αυξημένος και υψηλότερος από τον προβλεπόμενο χρόνο των 60 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης σύνδεσης.

Η ΕΔΑ Αττικής συνεχίζει να μεριμνά και να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ασφαλή και αποδοτική σύνδεση των καταναλωτών της Αττικής με το δίκτυο διανομής και την απρόσκοπτη τροφοδοσία τους με φυσικό αέριο, ενώ ζητεί την κατανόηση των πελατών της για τις όποιες καθυστερήσεις.