ΣΕΥΦΑΝΗ «Ημέρες καινοτομίας & εξοικονόμησης»12 και 13 Σεπτεμβρίου

ΣΕΥΦΑΝΗ «Ημέρες καινοτομίας & εξοικονόμησης»12 και 13 Σεπτεμβρίου
Πέμπτη, 05/09/2019 - 15:30

Για άλλη μία χρονιά ο ΣΕΥΦΑΝΗ και Σύνδεσμος Υδραυλικών νομού Ηρακλείου (ΣΑΕΥΗ), διοργανώνουν εκδηλώσεις με θέμα «Ημέρες Καινοτομίας και εξοικονόμησης».

Πρόκληση για όσους αναζητούν τρόπους και μέσα με τα οποία θα καινοτομήσουν και θα επιτύχουν εξοικονόμηση νερού και ενέργειας θα αποτελέσουν οι φετινές εκδηλώσεις του ΣΕΥΦΑΝΗ και του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Ηρακλείου (ΣΑΕΥΗ).

Πλούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες πλέον αποτελούν θεσμό για το νησί, με σπουδαίους ομιλητές, οι οποίοι θα αναφερθούν στις νέες καινοτόμες λύσεις για κάθε κατασκευή, για τα νέα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας για ηλιακή ψύξη κ.ά.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες απευθύνονται σε όλους όσους εμπλέκονται ή ενδιαφέρονται για δύο από τα πιο επίκαιρα θέματα της εποχής, θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου στην Καλλιθέα στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Στο επίκεντρο τα δύο από τα πιο επίκαιρα θέματα της εποχής μας:

  1. Την ορθολογική διαχείριση των περιορισμένων και πολύτιμων υδάτινων πόρων, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη εξοικονόμηση τους, και
  2. Τους τρόπους και τα καινοτόμα προϊόντα μέσα από τα οποία μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και άρα να ανακουφίσουμε τόσο το πορτοφόλι μας, όσο και το πολύπαθο περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν πλέον θεσμό για την Κρήτη μετά την πολύ επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση, όπου μηχανικοί, υδραυλικοί, τεχνικές εταιρίες, ξενοδοχεία και βιομηχανίες του τόπου συμμετείχαν που σκοπό αφενός να ενημερωθούν και αφετέρου έρθουν σε επαφή με άλλα εμπλεκόμενα μέρη και να συζητήσουν πιθανές συνεργασίες.

Φέτος οι αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΣΕΥΦΑΝΗ στην Καλλιθέα (πάνω από τη ΒΙΠΕ Ηρακλείου) στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συγκεντρώσουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τόσο οι συμμετέχοντες ομιλητές όσο και τα θέματα τους αποτελούν πραγματική πρόκληση για όσους αναζητούν τους τρόπους και τα μέσα με τα οποία θα καινοτομήσουν και θα επιτύχουν εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.