Ανακοίνωση της ΠΟΕ για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΔΑ.

Πέμπτη, 20/06/2019 - 13:30

Την Τρίτη 18.6.2019 ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΔΑ .

Όλο το προηγούμενο 10ημερο που προηγήθηκε, δυστυχώς συγκεκριμένοι «συνάδελφοι» καλυπτόμενοι πίσω από τον μανδύα της Ένωσης Προσώπων της ΔΕΔΑ επιχείρησαν να εμποδίσουν αντιδημοκρατικά τη συγκεκριμένη διαδικασία επιχειρώντας να βλάψουν ακόμα και τους συναδέλφους τους πρώην εργολαβικούς που είχαν μόλις ενταχθεί στο μόνιμο προσωπικό.

Κατατέθηκε Αίτηση Διαδικασίας Ασφαλιστικών Μέτρων από τον πρόεδρο της Ένωσης Προσώπων στη ΔΕΔΑ όπου ζητείται να βγουν όλες οι αποφάσεις των ΔΣ της ΔΕΔΑ άκυρες από 13 Μαΐου 2019.

Θυμίζουμε ότι αρχές Ιουνίου με απόφαση του ΔΣ της ΔΕΔΑ εντάχθηκαν στο μόνιμο προσωπικό της εταιρείας 23 εργολαβικοί συνάδελφοι. Και σαν να μην έφτανε η παραπάνω ενέργεια, ο συγκεκριμένος Διευθυντής σύμφωνα με την Καταγγελία στις 14.6.2019 του Σωματείου μέλους μας ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ, επιτέθηκε βίαια σε συναδέλφισσα με στόχο να επιβάλλει την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς.

Ως ΠΟΕ κάνουμε ξεκάθαρο και επαναλαμβάνουμε την θέση μας, ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε συμπεριφορές ούτε τρομοκρατίας, ούτε επιστροφής στο παρελθόν, όπου μικρή μερίδα διευθυντών συντηρούν το απαράδεκτο καθεστώς της εργολαβοποίησης.

Δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τα μέλη και το Σωματείο ΣΕΦΑ – ΔΕΠΑ, στηρίζουμε τις αποφάσεις του ΔΣ της ΔΕΔΑ με τις οποίες μονιμοποιήθηκαν 23 πρώην εργολαβικοί συνάδελφοι όπως και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες είναι προς αυτή την κατεύθυνση.