2ο Συνέδριο Δικαίου της Ενέργειας από τη Νομική Βιβλιοθήκη

2ο Συνέδριο Δικαίου της Ενέργειας από τη Νομική Βιβλιοθήκη
Πέμπτη, 03/03/2022 - 08:49

H NOMIKH BIΒΛΙΟΘΗΚΗ και το επιστημονικό Περιοδικό Περιβάλλον και Δίκαιο», σε συνεργασία με τον Όμιλο Economia, διοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Δικαίου της Eνέργειας, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens και virtually μέσω της συνεδριακής πλατφόρμας της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Επιστημονική Επιμέλεια και αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Δικαίου της Ενέργειας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Εuropean Federation of Energy Law Associations (EFELA).

Με περισσότερους από 26 εξέχοντες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Συνέδριο Δικαίου της Ενέργειας αποτελεί έναν υψηλού κύρους επιστημονικό θεσμό ανταλλαγής γνώσης και γόνιμου προβληματισμού σε θέματα θεωρίας και πράξης που αφορούν τον σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο της Ενέργειας. Στο Συνέδριο συναντώνται και συνομιλούν όλοι όσοι ορίζουν αλλά και εφαρμόζουν το σχετικό νομικό πλαίσιο, χαράζουν τη σχετική πολιτική και επιβλέπουν την εφαρμογή της: νομικοί σύμβουλοι, δικαστές, ακαδημαϊκοί, σύμβουλοι και στελέχη του κλάδου, εκπρόσωποι του Υπουργείου και σχετικών φορέων και Αρχών.

Την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.