ΔΕΔΔΗΕ: Αποκτά το κτίριο που στέγαζε τον ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκτά το κτίριο που στέγαζε τον ΟΠΑΠ στο Περιστέρι
Δευτέρα, 08/11/2021 - 19:52

Νέο κτήριο αποκτά ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να στεγαστούν σε αυτό κεντρικές υπηρεσίες του Διαχειριστή και συγκεκριμένα το κτίριο που στέγαζε τον ΟΠΑΠ στο Περιστέρι μέχρι το 2016.

Πρόκειται για το κτίριο που εδρεύει στην οδό Λ. Κηφισού 62 στο Περιστέρι, και το τίμημα για την αγορά του ανέρχεται σε 21.520.000 ευρώ. Το κτήριο βρίσκεται κοντά στο Μετρό Σεπολίων και διαθέτει συνολική επιφάνεια περίπου 15 χιλ. τ.μ. με ωφέλιμους χώρους περίπου 9 χιλ. τ.μ.

To ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ ενέκρινε τα αποτελέσματα αποτελεσμάτων του σχετικού διαγωνισμού με ανάδοχο την εταιρεία «SYNERGO Ανώνυμη Τεχνική-Οικοδομική και Εμπορική Εταιρεία».

Το συμβόλαιο μεταξύ του ΔΕΔΔΗΕ και της αναδόχου θα υπογραφεί μετά την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου από ενεργειακή κατηγορία Γ σε Β και την προσκόμιση του σχετικού Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης κατά ΚΕΝΑΚ, το οποίο θα πρέπει να έχει εκδοθεί μέχρι και την 31.12.2021.

Το τελικό συμβόλαιο θα υπογραφεί αφού τα σχετικά έγγραφα τεθούν υπόψη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την μεταβίβαση του ακινήτου στον ΔΕΔΔΗΕ.