Οικονόμου: Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του Κώστα Σκρέκα και τις πρακτικές που την υποκίνησαν

Οικονόμου: Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του Κώστα Σκρέκα και τις πρακτικές που την υποκίνησαν
Παρασκευή, 27/08/2021 - 13:05

Επίθεση της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα όταν μέλη της ομάδας έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά στους εξωτερικούς τοίχους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου καταδίκασε την επίθεση κάνοντας την παρακάτω δήλωση: «Το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα δέχθηκε σήμερα επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Οι τραμπούκοι της οργάνωσης επικαλούνται για την φασιστική τους επίθεση κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση. Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

«Απαράδεκτη και καταδικαστέα η αποψινή επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του συναδέλφου υπουργού Κώστα Σκρέκα», ανέφερε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Τέτοιες άθλιες πράξεις δεν εκφοβίζουν ούτε τη Δημοκρατία μας, ούτε και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ