Energy Efficiency Conference 2018

Energy Efficiency Conference 2018
Πέμπτη, 21/06/2018 - 13:02
Προκλήσεις & Ευκαιρίες Υπό το Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο είναι το θέμα του συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο OTEAcademy και φιλοδοξεί να αναδείξει όλες τις συνιστώσες που προάγουν την ορθολογική ενεργειακή διαχείριση και την ενεργειακή αποδοτικότητα, συντελώντας στη μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας, την αύξηση της αποδοτικότητας, τη μείωση κόστους παραγωγής & λειτουργίας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και τον περιορισμό της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. Επιμέρους θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής :
  • Αειφορικός βιομηχανικός σχεδιασμός (συμπαραγωγή, ανάκτηση θερμότητας, αντλίες θερμότητας κ.ά.)
  • Smart grids και αειφορικός κτιριακός σχεδιασμός (θερμομόνωση, θέρμανση, ψύξη, φωτισμός, αυτοματισμοί, βιοκλιματικός σχεδιασμός)
  • Τεχνολογικές καινοτομίες
  • Χρήση καθαρών & εναλλακτικών πηγών ενέργειας
  • Πράσινες μεταφορές
  • Ενεργειακή διαχείριση, συστήματα & λογισμικά
  • Βιομηχανική & κτιριακή συντήρηση
  • Ενεργειακές επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις
Το συνέδριο θα συγκεντρώσει εμπειρογνώμονες, διευθυντές παραγωγής και τεχνικούς διευθυντές, μηχανικούς, τεχνικούς, συμβούλους, επιθεωρητές, υπεύθυνους ενεργειακής διαχείρισης, στελέχη διεύθυνσης περιβάλλοντος & αειφόρου ανάπτυξης, στελέχη διαχείρισης εγκαταστάσεων (facilitymanagers), επιχειρηματίες, εκπροσώπους ανάπτυξης ιδιοκτησίας ή οικοδομικής βιομηχανίας σε κτήρια με υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την Τιμητική Υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου (ΕΙΠΑΚ), του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ) και του Hellenic Association for Energy Economics (ΗΑΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ. Πληροφορίες για συμμετοχή: Μαρία Βασιλικούδη, Τ: 210 6617 777 (εσωτ. 109), Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .