Στρατηγική συνεργασία της ΗΑΕΕ με το Energy Delta Institute

Στρατηγική συνεργασία της ΗΑΕΕ με το Energy Delta Institute
Παρασκευή, 26/03/2021 - 19:42

Στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ) και το Energy Delta Institute ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία στη διατομεακή έρευνα, το διαμοιρασμό γνώσης, εμπειρίας και πληροφοριών και της ηγετικής ενεργειακής σχολής διεθνώς.

Η ΗΑΕΕ καθοδηγείται από συγκεκριμένες αξίες - καινοτόμο σκέψη, ουδετερότητα, επαγγελματισμό - και έχει διεθνή προσανατολισμό καλωσορίζοντας τους ερευνητές από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για τα ενεργειακά οικονομικά και τους σχετικούς κλάδους. Ο στόχος της ΗΑΕΕ είναι να προωθήσει τη γνώση, κατανόηση και εφαρμογή των οικονομικών σε όλη την οικονομική σφαίρα και να τονώσει την επικοινωνία μεταξύ των επαγγελματιών της ενέργειας.

Το Energy Delta Institute, ηγετική ενεργειακή σχολή διεθνώς, διαθέτει βαθιά κατανόηση της αλυσίδας αξίας της ενέργειας, καθώς και των προκλήσεων της ενεργειακής μετάβασης προς την αειφορία, με τις τεχνικές, οικονομικές και κοινωνικές πτυχές της. Τα τελευταία 17 χρόνια, το Energy Delta Institute εκπαίδευσε πάνω από 10.000 επαγγελματίες από 40 διαφορετικές χώρες. Η αποστολή του είναι να ενώσει τη γνώση και την εμπειρία ώστε να μορφώσει και να εμπνεύσει τους ενεργειακούς επαγγελματίες ώστε να γίνουν ηγέτες σε ένα αειφόρο ενεργειακό μέλλον.

Η ΗΑΕΕ και το Energy Delta Institute ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν τη γνώση, διαμοιράζοντας τις βέλτιστες πρακτικές και ειδικευμένα προγράμματα σε έναν ενεργειακό τομέα που εξελίσσεται ραγδαία.

Τα μέλη των δύο εταιρειών θα έχουν ειδικά προνόμια και εκπτώσεις.