«Energy Efficiency Watch 4- Επιχειρηματικές προοπτικές για την ενεργειακή αποδοτικότητα»

«Energy Efficiency Watch 4- Επιχειρηματικές προοπτικές για την ενεργειακή αποδοτικότητα»
Τετάρτη, 10/03/2021 - 14:21

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) μαζί με την Guidehouse Energy συνδιοργανώνουν διαδικτυακή συνάντηση εργασίας/workshop που αφορά τις επιχειρησιακές προοπτικές σχετικά με τις πολιτικές ενεργειακής αποδοτικότητας στην Ελλάδα. Το διαδικτυακό workshop έχει ως στόχο να διερευνήσει τους παράγοντες που επιτρέπουν τις επιτυχημένες πολιτικές ενεργειακής αποδοτικότητας στην Ελλάδα από επιχειρηματική άποψη.

Σε δύο διαδοχικές συνεδρίες στις 22 και 23 Μαρτίου, 11:00-13:00 αντίστοιχα, σας προσκαλούμε να ανταλλάξετε τις εμπειρίες σας και να διερευνήσουμε από κοινού βασικούς κινητήριους μοχλούς για την αποτελεσματική εφαρμογή των μηχανισμών ενεργειακής αποδοτικότητας. Το διαδικτυακό workshop αποτελεί μια ευκαιρία ενεργούς συμμετοχής στις συστάσεις που θα αναπτυχθούν για εκπροσώπους της ΕΕ και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από το έργο Energy Efficiency Watch 4.

Το έργο Energy Efficiency Watch 4, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 της ΕΕ, στοχεύει στην ενίσχυση κεντρικών σχεδιασμών για βελτίωση της εφαρμογής και ενίσχυση της αποδοχής των πολιτικών ενεργειακής αποδοτικότητας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Απαιτείται να εγγραφείτε εδώ για να λάβετε επιβεβαίωση μέσω email με τις λεπτομέρειες του workshop.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και απευθύνεται σε φορείς/εταιρείες της αγοράς ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΚΑΠΕ, Τμήμα Κτιρίων:

• κα Εύη Τζανακάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

• κα Μαρία Μπολολιά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

• κα Ελπίδα Πολυχρόνη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )