MYTILINEOS : 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο για την ανάδειξη σημαντικών περιβαλλοντικών θεμάτων και η δημιουργία νέων και υψηλότερων στόχων για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

MYTILINEOS : 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο για την ανάδειξη σημαντικών περιβαλλοντικών θεμάτων και η δημιουργία νέων και υψηλότερων στόχων για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Πέμπτη, 18/02/2021 - 11:10

Στις 4 το απόγευμα ξεκινά σήμερα το 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο εστιασμένο στα Περιβαλλοντικά και Κοινωνικά κριτήρια Διακυβέρνησης (ESG), “Net Zero Action: From challenge to opportunity for accelerated & sustainable value creation”, από την Mytilineos. Στόχο του συνεδρίου αποτελεί η ανάδειξη σημαντικών περιβαλλοντικών θεμάτων και η δημιουργία νέων και υψηλότερων στόχων για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στο συνέδριο θα παρευρεθούν διαδικτυακά διακεκριμένοι Ευρωπαίοι ομιλητές, γνώστες της διεθνούς επιχειρηματικότητας, ακαδημαϊκοί και θεσμικοί εκπρόσωποι για να ανταλλάξουν απόψεις και να τοποθετηθούν σε μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων.
Δείτε την agenda εδώ: 

https://www.mytilineos.gr/en-us/company-news/of-mytilineos

Την ίδια ημέρα η MYTILINEOS θα παρουσιάσει τις βασικές Περιβαλλοντικές, Κοινωνικές και Αρχές Διακυβέρνησης (ESG) αλλά και τους στόχους και δεσμεύσεις της για τα επόμενα χρόνια, αποδεικνύοντας πως έχει ενσωματώσει τη βιώσιμη ανάπτυξη στο DNA της, καθιστώντας τη πυρήνα της επιχειρηματικής αποστολής της.Η εκκίνηση του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με την συζήτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της MYTILINEOS, κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου με την κα. Dana Perkins, επικεφαλής Bloomberg EMEA με θέμα: «Net Zero Carbon Footprint by 2050».Το Διαδικτυακό Συνέδριο θα είναι διαθέσιμο την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου στις 16.00 EET (ώρα Ελλάδος).

Παρακολουθήστε το μέσα από τα επίσημα κανάλια YouTube της MYTILINEOS και της Protergia στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.youtube.com/watch?v=o2ae4uVqPCo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=jKsqOyq-ick&feature=youtu.be