European Energy: Ανάπτυξη μεγάλου χαρτοφυλακίου ηλιακών έργων στο Ηνωμένο Βασίλειο σε συνεργασία με τοπική εταιρεία ΑΠΕ

European Energy: Ανάπτυξη μεγάλου χαρτοφυλακίου ηλιακών έργων στο Ηνωμένο Βασίλειο σε συνεργασία με τοπική εταιρεία ΑΠΕ
Παρασκευή, 04/12/2020 - 15:37

Η European Energy ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας του Βόρειου Γιορκσάιρ, Norstar, για να παραδώσει ένα χαρτοφυλάκιο ηλιακών φωτοβολταϊκών έργων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η European Energy δήλωσε ότι η συνεργασία θα αυξήσει το χαρτοφυλάκιό της στο Ηνψμένο Βασίλειο το οποίο θα φτάσει περίπου τα 1,5 GW αιολικής και ηλιακής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι η νέα συνεργασία συνδυάζει την εμπειρία ανάπτυξης της European Energy, η οποία κατέχει το μεγαλύτερο ηλιακό πάρκο στη Βόρεια Ευρώπη, με την τοπική τεχνογνωσία της Norstar.

Ο διευθυντής της Norstar, Rufus Salter, δήλωσε:

«Επί του παρόντος αναπτύσσουμε περισσότερα από δώδεκα ηλιακά πάρκα με την European Energy, κυρίως στο Γιορκσάιρ, το North East και το Λίνκολνσάιρ και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε ενεργά τις επενδύσεις της European Energy σε πολλά περισσότερα.

Ο Daniel Badcock, Διευθύνων Σύμβουλος της European Energy Development Limited, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Norstar σε αυτό το χαρτοφυλάκιο ηλιακών φωτοβολταϊκών έργων και είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τις πράσινες επιχειρήσεις στη Βόρεια Αγγλία από το δικό μας γραφείο στο Μάντσεστερ.