Η Deutsche Windtechnik κέρδισε διαγωνισμό για την μετασκευή ανεμογεννητριών στη Γερμανία

Η Deutsche Windtechnik κέρδισε διαγωνισμό για την μετασκευή ανεμογεννητριών στη Γερμανία
Παρασκευή, 04/06/2021 - 14:20

Η Deutsche Windtechnik κέρδισε τον διαγωνισμό της EWE Erneuerbare Energien για τον εξοπλισμό 110 ανεμογεννητριών συστήματος διαφορετικών τεχνολογιών με το αυτό-ανεπτυγμένο σύστημα αναμετάδοσης βασισμένο σε Σύστημα Φωτός Ανίχνευσης Αεροσκαφών (ADLS).

Το ADLS της Deutsche Windtechnik μπορεί να εγκατασταθεί με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα ως ολοκληρωμένη λύση ή ενσωματώνοντας τη διεπαφή ADLS του κατασκευαστή.

Το χαρτοφυλάκιο που πρόκειται να τοποθετηθεί εκ νέου περιλαμβάνει ανεμογεννήτριες που είναι εγκατεστημένες στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μοντέλων από τις Enercon, Senvion, Vestas, Siemens, Nordex και Fuhrländer.

Οι ανεμογεννήτριες βρίσκονται σε 25 αιολικά πάρκα σε όλη τη Γερμανία, και σε ορισμένες περιπτώσεις τα συστήματα ADLS θα εγκατασταθούν για ταυτόχρονη κάλυψη πολλαπλών αιολικών πάρκων.

Ο Ewald Heyen της EWE Erneuerbare Energien, ο οποίος διαχειρίστηκε την προσφορά, δήλωσε:

«Η Deutsche Windtechnik κέρδισε το διαγωνισμό για την αναβάθμιση του χερσαίου χαρτοφυλακίου μας με την τεχνολογία ADLS. Η Deutsche Windtechnik υπέβαλε την καλύτερη συνολική προσφορά».

«Η Deutsche Windtechnik παρέχει ήδη συντήρηση για διάφορα αιολικά πάρκα της EWE εδώ και αρκετά χρόνια, ιδίως για ανεμογεννήτριες από τους κατασκευαστές Fuhrländer, Nordex, Senvion και Vestas. Γι’ αυτόν τον λόγο, γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά την εταιρεία και μας έχει εντυπωσιάσει στο παρελθόν με την καλή της απόδοση».

Ο ανώτερος διευθυντής πωλήσεων της Deutsche Windtechnik Jasper Salzwedel πρόσθεσε:

«Το αποτέλεσμα της προσφοράς δείχνει ότι το ευέλικτο ADLS μας πληροί τις απαιτήσεις των προμηθευτών ενέργειας καθώς και τις απαιτήσεις ενός κοινοτικού αιολικού πάρκου. Το γεγονός ότι μπορεί να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από την τεχνολογία του συστήματος και να προσαρμοστεί στις υπάρχουσες ανεμογεννήτριες και την αιολική υποδομή είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα».