Η παράσταση του Ορφέα Αυγουστίδη στο ΟΠΑΠ Game Time

Η παράσταση του Ορφέα Αυγουστίδη στο ΟΠΑΠ Game Time
Τετάρτη, 25/10/2023 - 10:49

Ο «Αστέρης» του «Σασμού» μιλάει για την αγαπημένη του ομάδα και τον αστέρα της που θα ήθελε να υποδυθεί

Κρίσιμους αγώνες δίνουν οι ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης και η εκπομπήΟΠΑΠGame Timeφιλοξενεί τονΟρφέα Αυγουστίδη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και ένθερμος υποστηρικτής τηςΑΕΚαναλύει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας με τηΜαρσέιγπου θα διεξαχθεί αύριο (19:45) στη Μασσαλία και σχολιάζει τη μέχρι τώρα πορεία της στην Ευρώπη.

Αναφέρεται ακόμα στους αυριανούς αγώνες τουEuropa League,Ολυμπιακός-Γουέστ ΧαμκαιΠαναθηναϊκός-Ρενκαι τουConference League,Αμπερντίν-ΠΑΟΚ, καθώς και στις σημερινές αναμετρήσεις τουChampions League,Παρί Σεν Ζερμέν-Μίλανκαι Νιούκαστλ-Ντόρτμουντ.

Ο Αστέρης του «Σασμού» εξηγεί στηΧριστίνα Βραχάληγιατί δεν έχει σχέση με τον χαρακτήρα που υποδύεται στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, που πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Ο Άσχημος», επιλέγει τον αστέρα της ΑΕΚ που θα ήθελε να υποδυθεί και αποκαλύπτει τι θα ήταν αυτό που θα έβαζε πάνω από έναν ευρωπαϊκό τελικό της αγαπημένης του ομάδας.

Δείτε το βίντεο

ΤοGame Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.