Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ σχετικά με την επικαιροποίηση των σχετικών σημείων του ΕΣMΦΑ

Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ σχετικά με την επικαιροποίηση των σχετικών σημείων του ΕΣMΦΑ
Παρασκευή, 05/07/2019 - 13:56

Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 103 του Κώδικα Διαχείρισης του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, όπως ισχύει: «…εντός τριάντα (30) Ημερών από την ημερομηνία θέσης σε λειτουργία νέου Σημείου Εισόδου ή Εξόδου του Συστήματος Μεταφοράς ή την οριστική διακοπή λειτουργίας υφιστάμενου Σημείου Εισόδου ή Εξόδου, ο Διαχειριστής υποχρεούται να υποβάλλει στη ΡΑΕ προς έγκριση επικαιροποιημένο κατάλογο των σχετικών σημείων του ΕΣΜΦΑ».

Η ΡΑΕ, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς της αναφορικά με την έγκριση των «σχετικών σημείων», θέτει σε δημόσια διαβούλευση τον επικαιροποιημένο κατάλογο σημείων του ΕΣΜΦΑ, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, όπως προτάθηκε από το Διαχειριστή, ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

Η ΡΑΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να διατυπώσουν τυχόν απόψεις τους επί του συνημμένου καταλόγου Σημείων του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ, με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως, μέχρι και τις 17.07.2019.

Η ΡΑΕ, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α΄ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Συνημμένα αρχεία

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
  1. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (μέγεθος: 223,95 kb)