Διοργάνωση Διημερίδας Πράσινου Ταμείου και Greek LIFE Task Force με θέμα "LIFE & ΠΟΛΕΙΣ", 10-11 Απριλίου, Αθήνα

Διοργάνωση Διημερίδας Πράσινου Ταμείου και Greek LIFE Task Force με θέμα "LIFE & ΠΟΛΕΙΣ", 10-11 Απριλίου, Αθήνα
Τετάρτη, 10/04/2019 - 12:56

Η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force – GR LTF) λειτουργεί στο Πράσινο Ταμείο από το 2016, έχοντας ως στόχο την ενδυνάμωση των Εθνικών Σημείων Επαφής του προγράμματος LIFE για την αποτελεσματικότερη συμμετοχή της Ελλάδας σε έργα LIFE και την προώθηση της περιβαλλοντικής και κλιματικής πολιτικής μέσω ολοκληρωμένων έργων.

Στο πλαίσιο των δράσεων της ομάδας, το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική LIFE Task Force διοργανώνουν θεματική ενημερωτική διημερίδα με τίτλο ‘LIFE και Πόλεις’, στις 10 και 11 Απριλίου 2019, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 2). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα τρεχόντων και ολοκληρωμένων έργων LIFE που σχετίζονται με την ανάπτυξη και εφαρμογή περιβαλλοντικών και κλιματικά ανθεκτικών λύσεων στις πόλεις. Στόχος της διημερίδας είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων των έργων LIFE και η περαιτέρω αξιοποίησή τους και μεταφορά σε άλλους ενδιαφερόμενους φορείς, όπως Δήμους και φορείς / οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στη φόρμα εγγραφής

Σημειώνεται ότι καθόλη τη διάρκεια της διημερίδας, θα είναι επισκέψιμη για το κοινό η Έκθεση για τις Δράσεις του Πράσινου Ταμείου, η οποία στοχεύει στην παρουσίαση της ταυτότητας του Πράσινου Ταμείου, παρέχοντας μία επισκόπηση του συνόλου των δραστηριοτήτων του φορέα.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και το δελτίο τύπου της εκδήλωσης.

Attachments:
LIFE ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ _AGENDA.pdf
Δελτίο Τύπου_Εκδηλώσεις Απριλίου_ΠΤ_GR LTF.pdf