Ημερίδα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας με τίτλο: «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ»

Ημερίδα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας με τίτλο: «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ»
Τρίτη, 19/03/2019 - 11:14

Η Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) ΔΗΜΗΤΡΑ, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 (ώρα 9:00) στη Συνεδριακή Αίθουσα του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων, Τέρμα Αλκμάνος, Ιλίσια, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιος Δημαράς και η Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής κα Κατερίνα Ιγγλέζη.

Οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν στις 9:00 π.μ. και στις 9:30 π.μ. θα γίνει η έναρξη της Ημερίδας. Η πρόσβαση στο Ινστιτούτο γίνεται από την οδό Ούλωφ Πάλμε και από την είσοδο στο τέρμα της οδού Αλκμάνος.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, ακαδημαϊκούς και ιδιώτες.

Πρόγραμμα Ημερίδας