ΛΑΡΚΟ: Συνάντηση των σωματείων της με τον Σταϊκούρα

ΛΑΡΚΟ: Συνάντηση των σωματείων της με τον Σταϊκούρα
Πέμπτη, 10/02/2022 - 18:35

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και εκπροσώπους της ειδικής διαχείρισης και του ΤΑΙΠΕΔ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Από το πρωί οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας τους. "

O Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα δήλωσε: "Είναι η πρώτη παράσταση διαμαρτυρίας, η δυναμικότητα που αναπτύχθηκε φαίνεται να τους πιέζει. Δεσμεύτηκαν να μας καλέσουν εκ νέου σε εβδομαδιαία βάση για να μας πουν νέα. Προς το παρόν κρατάμε αυτό που μας έχουν πει: Ότι θέλουν να μας απολύσουν όλους και να κλείσουν την ΛΑΡΚΟ. Όποιες καλές προθέσεις και να μας λένε ότι έχουν, στην ερώτηση "διασφαλίζετε;" μας λένε όχι, ότι δεν την διασφαλίζουν.

Αλλά οι εργαζόμενοι και όσοι μας συμπαραστέκονται, τα παιδιά μας σήμερα στα χωριά μας και στις πόλεις μας έδωσαν την απάντηση: Η συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ θα διασφαλιστεί, θα εργαζόμαστε όλοι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χώμα ατσάλι, θα πάρουμε σύνταξη όταν έλθει η ώρα από την ΛΑΡΚΟ, δεν θα υποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε. Την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 10.30 η Λάρυμνα που είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό 1.000 κατοίκων, να κατεβεί πέντε πόντους, η θάλασσα να πάει στο βουνό".