Equinor: Νέα Διευθύντρια Οικονομικών η Ulrica Fearn

Equinor: Νέα Διευθύντρια Οικονομικών η Ulrica Fearn
Τετάρτη, 16/12/2020 - 13:23

Η Equinor διόρισε την Ulrica Fearn ως Διευθύντρια Οικονομικών και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της εταιρείας ακαι θα αναλάβει το νέο της χαρτοφυλάκιο στις 16 Ιουνίου 2021.

Ως Διευθύντρια Οικονομικών, η Fearn θα ηγηθεί της παγκόσμιας χρηματοϊκονομικής οργάνωσης της Equinor και θα είναι υπεύθυνη για τις χρηματοοικονομικές και φορολογικές επενδυτικές σχέσεις.

Η Fearn είναι επί του παρόντος διευθύντρια της χρηματοοικονομικής ομάδας στο BT, όπου έχει βοηθήσει στην προώθηση της πολιτιστικής αλλαγής και της ισχυρής βιώσιμης απόδοσης από το 2017.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Equinor, Anders Opedal, δήλωσε:

«Είμαι ευτυχής που καλωσορίζω την Ulrica στην Equinor και την ομάδα ηγεσίας. Η βαθιά και εκτεταμένη εμπειρία της σε ηγετικές χρηματοοικονομικές δραστηριότητες, καθώς στην καθοδήγηση λειτουργίας, ελέγχου και κοινών υπηρεσιών, θα συμβάλει σημαντικά στην ηγεσία της Equinor. Φέρνει επίσης ανανέωση και αυξημένη πολυμορφία στην εταιρική εκτελεστική επιτροπή».

Πριν από την BT, η Fearn δημιούργησε μια διεθνή καριέρα στη Diageo με αποκορύφωμα τη γενική ευθύνη διαχείρισης των παγκόσμων κοινών υπηρεσιών.

Η Fearn δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος της Equinor και θα επιστρέψω στην πατρίδα μου στη Σκανδιναβία. Η Equinor έχει μια ισχυρή επιχείρηση, μια ισχυρή θέση, μια περήφανη ιστορία και ένα συναρπαστικό ταξίδι αλλαγών μπροστά της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα για την περαιτέρω ενίσχυση της εταιρείας».

Φωτογραφία: Equinor