Προσωρινά Ενημερωτικά Σημειώματα με προκαταρκτικά αποτελέσματα της Υπαγωγής δυνητικών δικαιούχων σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τα έτη 2019-2020

Προσωρινά Ενημερωτικά Σημειώματα με προκαταρκτικά αποτελέσματα της Υπαγωγής δυνητικών δικαιούχων σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τα έτη 2019-2020
Τετάρτη, 14/10/2020 - 12:21

Η ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι, στο Πληροφοριακό Σύστημα Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ έχει ξεκινήσει η ανάρτηση των Προσωρινών Ενημερωτικών Σημειωμάτων με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της Υπαγωγής δυνητικών δικαιούχων σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τα έτη 2019-2020, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 4 της ΥΑ υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/74949/926 ΦΕΚ Β’3152/30.07.2020.

Υπενθυμίζουμε ότι, για τις κατηγορίες Α.1-Α.4 & Β.1-Β.2, στα Προσωρινά Ενημερωτικά Σημειώματα περιλαμβάνονται πληροφορίες για την υπαγωγή των καταναλώσεων των δυνητικών δικαιούχων σε κατηγορίες μειωμένων χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ, βάσει του ποσοστιαίου επιμερισμού της συνολικής κατανάλωσης της παροχής, που υπερβαίνει τις 250 MWh, καθώς και για τις χρεώσεις ΕΤΜΕΑΡ ανά κατηγορία, σύμφωνα με τα άρθρα 4 και 5 της απόφασης Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ.

Επισημαίνεται ότι η υπαγωγή των καταναλώσεων σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τα έτη 2019-2020, ισχύει αποκλειστικά και μόνο μετά την έκδοση της οριστικής Απόφασης Υπαγωγής σε Μειωμένες Χρεώσεις ΕΤΜΕΑΡ από τη ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ. Σε καμιά περίπτωση, η έκδοση του Προσωρινού Ενημερωτικού Σημειώματος δεν δημιουργεί έρεισμα για την τελική υπαγωγή των καταναλώσεων του Δυνητικού Δικαιούχου σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ.

Οι οριστικές Αποφάσεις Υπαγωγής σε Μειωμένες Χρεώσεις ΕΤΜΕΑΡ για τα έτη 2019-2020 θα αναρτηθούν από τη ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ στις Μερίδες των δυνητικών δικαιούχων στην πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ, 30 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της υποβολής Στοιχείων & Ιστορικών Μεγεθών Αναφοράς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να χρησιμοποιείται την ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.