Φάμελλος: Απερρίφθη από την κυβέρνηση η τροπολογία για τα αυθαίρετα

Φάμελλος: Απερρίφθη από την κυβέρνηση η τροπολογία για τα αυθαίρετα
Πέμπτη, 24/09/2020 - 18:40

Δεν έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 23.09.2020, για να δοθούν παρατάσεις στις προθεσμίες τακτοποίησης αυθαίρετων, τονίσει σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης – ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Η απαξίωση της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας από την κυβέρνηση συνεχίζεται και τώρα, φιμώνοντας, αυτήν τη φορά, την αντιπολίτευση.Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση γυρίζει την πλάτη της στην κοινωνία. Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κύριος Οικονόμου, αν και καθηγητής Χωροταξίας, απαξιώνει τον Τεχνικό Κόσμο και δεν ακούει τις φωνές από όλη την Ελλάδα, όπου, σήμερα, μέσω των εκπροσώπων του ζητά να δοθεί παράταση στην προθεσμία τακτοποίησης αυθαιρέτων, στην ίδια κατεύθυνση με την κατατεθείσα τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Φάμελλος και συμπλήρωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα επανακαταθέσει την τροπολογία στο επόμενο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης τη Δευτέρα και καλεί την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που άνευ λόγου δημιουργεί και να κάνει αποδεκτή την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζοντας τους πολίτες και τους μηχανικούς».