Δήλωση Σ. Φάμελλου για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Δήλωση Σ. Φάμελλου για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη
Παρασκευή, 04/09/2020 - 14:36

Στη χθεσινή του επίσκεψη ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους φορείς της πόλης:

  1. Για την πρόοδο των έργων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ, το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, η νέα Τούμπα και το γήπεδο του ΠΑΟΚ, η επέκταση του λιμανιού, κλπ.
  2. Για το Μετρό, που σχεδόν ολοκλήρωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη οι συρμοί του κινούνται δοκιμαστικά, αλλά ο κος Μητσοτάκης το σταμάτησε θέλοντας με το έτσι θέλω να καταστρέψει τα αρχαία στη ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, να κολλήσει το έργο στα δικαστήρια και έτσι να “κολλήσει” και το κέντρο της πόλης, και
  3. Για το ξεπούλημα για δεκαετίες της υφιστάμενης περιφερειακής οδού, με το ιδιωτικό Fly Over, του οποίου η Περιβαλλοντική άδεια έχει ακυρωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας και για χατίρι του ιδιώτη που θα το αποκτήσει έχουν προχωρήσει σε άρση της προστασίας και της πράξης αναδάσωσης του Σέιχ Σου!

Δεν είπε όμως τίποτα για τη στήριξη της αγοράς της Θεσσαλονίκης που οδηγείται σε μαζική χρεωκοπία μετά και την ματαίωση της ΔΕΘ, για το οικονομικό πλήγμα της πόλης που ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, για τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και τους εργαζόμενους που αγωνιούν για το χειμώνα που έρχεται.

ΥΓ. Βέβαια από την άλλη άνοιξε το γραφείο Πρωθυπουργού στο ΥΜΑΘ μετά από ένα χρόνο…