Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ σχετικά με τις παραμέτρους των Χρεώσεων μη Συμμόρφωσης όπως αυτές ορίζονται στον Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης

Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ σχετικά με τις παραμέτρους των Χρεώσεων μη Συμμόρφωσης όπως αυτές ορίζονται στον Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης
Δευτέρα, 27/07/2020 - 14:50

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 116 του Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης, όπως ισχύει (Απόφαση ΡΑΕ 938/2020, ΦΕΚ Β’ 2757/7.7.2020)

«1. Οι αριθμητικές τιμές των παραμέτρων των Χρεώσεων μη Συμμόρφωσης όπως ορίζονται στα Άρθρο 96 έως και Άρθρο 105 του παρόντος Κανονισμού καθορίζονται για την πρώτη εφαρμογή τους με Απόφαση της ΡΑΕ, μετά από εισήγηση του Διαχειριστή του ΕΣΜΗΕ, η οποία υποβάλλεται στην ΡΑΕ έως τις 15 Ιουλίου 2020..»

Με βάση τα ως άνω, η ΡΑΕ θέτει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση τις εισηγήσεις και τις σχετικές μελέτες της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. αναφορικά με τις αριθμητικές τιμές των μοναδιαίων χρεώσεων και των λοιπών παραμέτρων που προβλέπονται στα Άρθρα 96 έως 105 του ΚΑΕ. Κάποιες από τις μελέτες ή τμήμα των μελετών που συνοδεύουν τις ως άνω εισηγήσεις δεν δημοσιοποιούνται για λόγους εμπιστευτικότητας.

Λήξη της παρούσας Δημόσιας Διαβούλευσης: Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μετά τη λήξη της παρούσας δημόσιας διαβούλευσης, η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών και παρεμβάσεών τους, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του.