White Papers από την ELPEDISON

White Papers από την ELPEDISON
Τρίτη, 23/06/2020 - 12:40

Επιπλέον των προϊόντων της ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, η ELPEDISON προσφέρει και ενεργειακές υπηρεσίες που παρέχουν την δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα της εγκατάστασής τους ως προς κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το κόστος ενέργειας της επιχείρησής τους.

Η ELPEDISON έχει ήδη προχωρήσει στη δημιουργία White Papers που αφορούν εποικοδοµητικές ενεργειακές λύσεις και στοχεύουν στην εκπαίδευση των επαγγελματιών καθώς και των ιδιωτών σχετικά με τις τεχνολογίες ενεργειακών υπηρεσιών, τις τάσεις της αγοράς και τις πιθανές ευκαιρίες.

Η εταιρεία δημιούργησε το micro site whitepapers.elpedison.gr, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει όλα τα White Papers της ELPEDISON και να τα κατεβάσει. Το πρώτο White Paper που παρουσίασε σχετίζεται με τον "Ενεργειακό Συμψηφισμό - Net Metering".

Η ELPEDISON συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην επιχείρησή σας με τις πιο επωφελείς και ευέλικτες λύσεις, σχεδιασμένες για να ικανοποιούν τις ανάγκες σας!