Η nrg και η BMW εγκαινιάζουν τη νέα εποχή στην ηλεκτροκίνηση!

Η nrg και η BMW εγκαινιάζουν τη νέα εποχή στην ηλεκτροκίνηση!
Τετάρτη, 13/11/2019 - 12:01

Θεσπίζεται στρατηγική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Η nrg μέσα από τη συνεργασία της με τα πρατήρια Shell και AVIN, έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση υπερσύγχρονων ταχυφορτιστών Terra 54 High Voltage σε 12 πρατήρια αυτοκινητοδρόμων του Εθνικού Οδικού δικτύου και συνεχίζει με την τοποθέτηση άλλων 8 μέχρι το τέλος του έτους. Μέσα από αυτή τη σημαντική επένδυση, δίνει την απάντηση στο διάχυτο προβληματισμό σχετικά με τη διαθεσιμότητα σταθμών φόρτισης, που αποτελεί και έναν από τους βασικούς παράγοντες ανάπτυξης της αγοράς των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Έτσι μέχρι το τέλος του έτους θα προσφέρει πλήρη κάλυψη του εθνικού δικτύου ενώ από τις αρχές του 2020 σταδιακά θα αναπτύξει μία ικανοποιητική κάλυψη και στις μεγάλες πόλεις. Με αυτόν το τρόπο θα μπορεί να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του οδηγού που θέλει να κάνει τη μετάβαση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Βασικός στόχος της nrg, υπήρξε πάντα η ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2019 στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019», ανακοινώθηκε η στρατηγική συνεργασία της nrg με τη BMW, ηγέτη στην αγορά της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Οι δύο εταιρείες μαζί θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή με στόχο να φέρουν την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά στο ελληνικό κοινό και τον Έλληνα οδηγό.

Στόχος της συνεργασίας nrg & BMW είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους με γνώμονα την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του κοινού. Το επόμενο διάστημα το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών να μάθει πολύ περισσότερα για την ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη της στην καθημερινότητά του. Μέσα από μια σειρά στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και μέσα από ειδικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Έλληνας οδηγός θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στα ηλεκτροκίνητα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας BMW / BMW i και ΜΙΝΙ και στη συνειδητή μετάβαση στο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.

Όπως δήλωσε ο κ. Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συμπράττουμε με την BMW στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της ηλεκτροκίνησης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα πλήθος προνομίων και καινοτόμων υπηρεσιών που θα καλύπτουν και τη φόρτιση του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου. Εκτός από εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο θα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, οι κοινοί μας πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα προνομιακής πρόσβασης στη χρήση του δικτύου φόρτισης σε όλο το Εθνικό Οδικό δίκτυο στα πρατήρια Shell και AVIN. Μέσα από τη συνεργασία μας με τη BMW, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Γιατί η ηλεκτροκίνηση δεν είναι πολυτέλεια, δεν είναι το μακρινό μέλλον. Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ σήμερα, και εμείς στην nrg είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που πρωτοπορούμε στο συγκεκριμένο τομέα».