Olympia Forum: Υπό την αιγίδα τριών Πανεπιστημίων θα διεξαχθεί το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

Olympia Forum: Υπό την αιγίδα τριών Πανεπιστημίων θα διεξαχθεί το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου
Παρασκευή, 01/02/2019 - 14:24

Συγκεκριμένα το Συνέδριο υποστηρίζουν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 

Τρία από τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, δείχνουν με αυτόν τον τρόπο την αναγνώριση τους στην κοινωνική πρωτοβουλία την οποία λαμβάνει το Συνέδριο, που έχει ως στόχο την έγκαιρη πληροφόρηση για τα νέα δεδομένα και τις προοπτικές της Πελοποννήσου.
Η αιγίδα των παραπάνω Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων έχει μια ξεχωριστή σημασία, καθώς φανερώνει πως το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου εστιάζει σε ουσιαστικές και στοχευμένες προτάσεις, σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης και οικονομικής εξέλιξης της Πελοποννήσου, μιας περιοχής με τεράστιες ευκαιρίες, που πρέπει επιτέλους να αναδειχθούν.

Tο εν λόγω forum υποστηρίζουν το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC), η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.). ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελ/σου και Δυτ. Ελλάδας (ΣΕΒΙΠΙΔΕ).