H Hengas αναζητά Ανάδοχο Σύμβασης κατασκευής του έργου “Ανάπτυξη Δικτύων Φυσικού Αερίου μέσης και χαμηλής πίεσης στο δήμο Σκύδρας.

H Hengas αναζητά Ανάδοχο Σύμβασης κατασκευής του έργου “Ανάπτυξη Δικτύων Φυσικού Αερίου μέσης και χαμηλής πίεσης στο δήμο Σκύδρας.
Δευτέρα, 20/12/2021 - 10:28

Η HENGAS Α.Ε. προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή Αναδόχου Σύμβασης κατασκευής του έργου “Ανάπτυξη Δικτύων Φυσικού Αερίου μέσης και χαμηλής πίεσης στο δήμο Σκύδρας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας” συνολικού προϋπολογισμού 5.127.024,17 €, πλέον του αναλογούντα ΦΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην περίληψη της διακήρυξης η οποία επισυνάπτεται ως αρχείο pdf πατώντας εδώ.

Τρόπος λήψης τεχνικών προδιαγραφών, συμπληρωματικών εγγράφων και διακήρυξης: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραλάβουν τα ΤΕΥΧΗ του Διαγωνισμού σε ψηφιακή μορφή, αποστέλλοντας έως και την 05η/01ου/2022 το σχετικό αίτημα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , υπόψη YΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ (κα Σ. Καβουκοπούλου), ΤΗΛ.: 2311 990 126. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν έγγραφα ερωτήματα σχετικά με τον διαγωνισμό, αποστέλλοντας γραπτή ή ηλεκτρονική διευκρινιστική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .