Πρόσκληση πρόσβασης στο Δίκτυο Διανομής Φ.Α. HENGAS

Πρόσκληση πρόσβασης στο Δίκτυο Διανομής Φ.Α. HENGAS
Πέμπτη, 14/10/2021 - 12:10

Σύμφωνα με την Απόφαση ΡΑΕ 423/2021 (ΦΕΚ 4678/11.10.2021) η HENGAS είναι κάτοχος Άδειας Διαχείρισης Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών των Δήμων Δεσκάτης, Πολυκάστρου, Πολυγύρου, Έδεσσας, Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Κορίνθου.

Η HENGAS τηρεί απαρέγκλιτα τις προβλέψεις του ρυθμιστικού πλαισίου και δεσμεύεται έναντι όλων των Χρηστών Διανομής που θα συμβληθούν μαζί της για τα κάτωθι:

  1. Παροχή πρόσβασης κατά τον πλέον οικονομικό, διαφανή και άμεσο τρόπο, χωρίς διακρίσεις προς όλους τους Χρήστες Διανομής.
  2. Ίση μεταχείριση και αποφυγή μεροληπτικής συμπεριφοράς τόσο των Χρηστών Διανομής όσο και των Τελικών Πελατών που εκπροσωπούν.
  3. Τήρηση εμπιστευτικότητας κατά τη διαχείριση και χρήση προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών.
  4. Άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των Χρηστών, τόσο σε υπηρεσίες βασικής δραστηριότητας όσο και σε επικουρικές.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, σας καλούμε για τη σύναψη Σύμβασης Χρήσης Δικτύου Διανομής για τις γεωγραφικές περιοχές την ευθύνη των οποίων έχει η εταιρεία μας.

Οι επίσημοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας είναι οι ακόλουθοι:

  1. Εκπρόσωποι HENGAS:
    – Παπαδοπούλου Άννα (Διεύθυνση Εμπορικής Ανάπτυξης-Θεσσαλονίκη) Τηλ: 2311-990-123
    – Θεοδωρίδου Τζωρτζίνα (Επικεφαλής Γραφείου Αθηνών) Τηλ: 2311-990-132
  2. Διεύθυνση Αλληλογραφίας: ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου ΟΤ36 ΝΒ 7, ΤΚ 57022, Θεσσαλονίκη & Λεωφόρος Κηφισίας 22, Μαρούσι, ΤΚ 15125, Αθήνα
  3. Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  4. Ιστοσελίδα: www.hengas.gr