Σκρέκας και Σδούκου μεταξύ των ομιλητών στο 4th Athens Investment Forum

Σκρέκας και Σδούκου μεταξύ των ομιλητών στο 4th Athens Investment Forum
Δευτέρα, 27/09/2021 - 21:12

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας και Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου θα είναι μεταξύ των ομιλητών του 4th Athens Investment Forum, με θέμα: Ελλάδα 2.0 – Μια Επενδυτική Επανάσταση για την Ελληνική Οικονομία.

Πρόκειται για το συνέδριο που διοργανώνουν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και η Vertical Solutions SA διοργανώνουν υπό την τιμητική αιγίδα των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, καθώς και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος το

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Αίθουσα Φάρος, με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου aif.gr, καθώς και των ιστοσελίδων real.gr και enikos.gr.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας & Πρόεδρος ΔΣ της Enterprise Greece, κ. Γιάννης Σμυρλής.

Είμαστε, παράλληλα, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους πρώτους επιβεβαιωμένους ομιλητές - υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς κι εκπροσώπους σημαντικών επιχειρηματικών Ομίλων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται, με αλφαβητική σειρά, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Κοπελούζου, κ. Ιωάννης Αράπογλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ), κ. Σταύρος Ασθενίδης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, κ. Χρήστος Βίνης, η Chief Executive Officer του ΔΕΣΦΑ, κα. Maria – Rita Galli, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADVENT, κ. Βασίλειος Γρηγορίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CHOOSE, κ. Γιάννης Δέτσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EUROBANK, κ. Φωκίων Καραβίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα ΑΠΕ του Ομίλου Κοπελούζου, κ. Γιάννης Καρύδας, ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της VNK Capital, κ. Βασίλης Κάτσος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, κ. Νίκος Κουρέτας, ο Πρόεδρος της Attica Bank & Πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ), κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., κ. Αναστάσιος Μάνος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χρήστος Μεγάλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε., κ. Ιωάννης Μητρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AVAX S.A., κ. Κωνσταντίνος Μιτζάλης, ο Chief Executive Officer της Edison S.p.A, κ. Nicola Monti, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Α.Ε., κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Motor Oil Renewable Energy, κ. Βίκτωρας Παπακωνσταντίνου, το μέλος ΔΣ του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κ. Γιώργος Περδικάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της KIEFER, κ. Χρήστος Πετρόχειλος, ο CEO της ENERGEAN OIL & GAS, κ. Μαθιός Ρήγας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της EUROLIFE και Πρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστών Εταιρειών, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Νοτίου Ευρώπης της HILL INTERNATIONAL, κ. Μανώλης Σιγάλας, ο Αντιπρόεδρος και Project Director του Ομίλου Κοπελούζου, κ. Κωνσταντίνος Σιφναίος, o Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Γιώργος Στασινός, o Vice President (President elect 2025-2028) of International Gas Union, κ. Andrea Stegher, ο National Technology Officer της MICROSOFT, κ. Χάρης Τσαβδάρης, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA BANK, κ. Βασίλειος Ψάλτης.