ΔΔ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 135 ΤΟΥ ΚΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΔ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 135 ΤΟΥ ΚΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ
Τετάρτη, 07/07/2021 - 12:36

Η ΡΑΕ, στο πλαίσιο της θέσπισης του Εγχειριδίου Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου (Εγχειρίδιο ΧΧΔ) κατά το άρθρο 128 παρ. 3 του ν. 4001/2011 αλλά και το άρθρο 2 του Κώδικα Διαχείρισης ΕΔΔΗΕ και σε συνέχεια της προηγηθείσας Δημόσιας Διαβούλευσης, διενεργεί συμπληρωματική Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με την πρόβλεψη μεθοδολογίας υπολογισμού εγγυήσεων από κάθε Εκπρόσωπο Μετρητή Φορτίου Καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, η ΡΑΕ θέτει σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση του Διαχειριστή για :

(α) την τροποποίηση του άρθρου 135 του ΚΔΕΔΔΗΕ

(β) την προτεινόμενη «Μεθοδολογία Εγγυήσεων Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου (ΧΧΔ) Καταναλωτών του Διασυνδεδεμένου Δικτύου ΕΔΔΗΕ», σε συνέχεια των εισηγούμενων ρυθμίσεων του Κεφαλαίου 8 του υπό διαβούλευση Εγχειριδίου ΧΧΔ.

Λήξη της παρούσας Δημόσιας Διαβούλευσης: Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Μετά τη λήξη της παρούσας δημόσιας διαβούλευσης, η ΡΑΕ, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο συμμετέχων αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του.