Πράσινο Ταμείο: Προκήρυξη για τη στελέχωση του Αυτοτελούς Γραφείου Νομικής Υποστήριξης με τρεις δικηγόρους

Πράσινο Ταμείο: Προκήρυξη για τη στελέχωση του Αυτοτελούς Γραφείου Νομικής Υποστήριξης με τρεις δικηγόρους
Πέμπτη, 13/05/2021 - 17:50

Στην πρόσληψη τριών δικηγόρων για τη στελέχωση του Αυτοτελούς Γραφείου Νομικής Υποστήριξης προχωρά το Πράσινο Ταμείο. Για το λόγο αυτό εξέδωσε σχετική προκήρυξη.

Αντικείμενο απασχόλησης των τριών δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής είναι η έκδοση γραπτών γνωμοδοτήσεων και συμβουλών «που αποσκοπούν στην προώθηση των επιδιώξεων και στόχων του φορέα και στη διασφάλιση της νομιμότητας των πράξεων του, για την υποστήριξη των συμφερόντων του, με κριτήριο την προστασία του δημόσιου συμφέροντος.

Συγκεκριμένα οι δικηγόροι θα κάνουν τα εξής:

- διατύπωση προτάσεων επί νομικών θεμάτων σχετικά με τη λειτουργία του Πράσινου Ταμείου.

- στη γνωμοδότηση επί νομικών ζητημάτων και το νομικό έλεγχο σχεδίων διακηρύξεων και συμβάσεων που παραπέμπονται σε αυτό από το Διοικητικό Συμβούλιο ή τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου και το Διευθυντή του.

- στη νομική υποστήριξη στη διαμόρφωση χρηματοδοτικών προγραμμάτων, υπουργικών αποφάσεων, καθώς και κάθε νομική υποστήριξη σε εν γένει ζητήματα, που αφορούν τη λειτουργία, τη νομιμότητα των πράξεων και την εξυπηρέτηση των σκοπών του Πράσινου Ταμείου.

- στη νομική υποστήριξη και συνεργασία με τα Τμήματα του Πράσινου Ταμείου και ιδιαίτερα με το Τμήμα Οικονομικού και τα Τμήματα Σχεδιασμού και Διαχείρισης, για την έκδοση αποφάσεων ανάκτησης αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ