BP Wind: Ανάπυξη λογισμικού για τη διαχείριση των αιολικών της πάρκων στη Βόρεια Αμερική

BP Wind: Ανάπυξη λογισμικού για τη διαχείριση των αιολικών της πάρκων στη Βόρεια Αμερική
Παρασκευή, 30/10/2020 - 13:08

Η BP Wind υπέγραψε συμφωνία με την Power Factors για τη χρήση της τεχνικής πλατφόρμας διαχείρισης στοιχείων για το χαρτοφυλάκιο αιολικής ενέργειας που διαθέτει σε όλη τη Βόρεια Αμερική, ύψους 1600 MW.

Πιο συγκεκριμένα, η BP Wind Energy αναπτύσσει το λογισμικό Power Factors Drive Plus και αφορά όλο το χαρτοφυλάκιο αιολικών πάρκων της που βρίσκονται σε λειτουργιά σε περισσότερες από εννέα πολιτείες των ΗΠΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Power Factors, Gary Meyers, δήλωσε: «Ως ηγέτης στο λογισμικό διαχείρισης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που συνεργαζόμαστε με την BP, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, η οποία επενδύει σε ένα ανανεώσιμο μέλλον».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BP Wind, Al Vickers, δήλωσε:

«Η αύξηση των επενδύσεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αποτελεί βασικό μέρος της φιλοδοξίας μας να γίνουμε εταιρεία μηδενικών εκπομπών έως το 2050 ή νωρίτερα και η ψηφιοποίηση θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αξίας κατά την εφαρμογή της νέα μας στρατηγικής. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Power Factors καθώς επιδιώκουμε να κερδίσουμε αποτελεσματικότητα και πληροφορίες απόδοσης με την πλατφόρμα PF Drive Plus».

Πηγή: renews.biz