ΔΕΗ: Ακυρώθηκε το κοινοπρακτικό σχήμα ΔΕΗ-SOLAR SOLUTIONS

ΔΕΗ: Ακυρώθηκε το κοινοπρακτικό σχήμα ΔΕΗ-SOLAR SOLUTIONS
Τρίτη, 30/06/2020 - 19:01

Ακυρώθηκε το κοινοπρακτικό σχήμα ΔΕΗ-SOLAR SOLUTIONS με πρόσφατη απόφαση του ΔΣ της εταιρείας. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού της ΔΕΗ (ΕΔΟΠ/ΔΕΗ).

Ειδικότερα το κοινοπρακτικό σχήμα ΔΕΗ-SOLAR SOLUTIONS με αντίστοιχα ποσοστά 49% και 51%, τ θα παρείχε ενεργειακές υπηρεσίες και επίσης θα έκανε εισπράξεις λογαριασμών ρεύματος με την δημιουργία καταστημάτων franchise.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για δικαίωση της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, καθώς επίσης και για προοπτική που δίδεται «στα καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών».

«Θυμίζουμε ότι όταν τα άλλα σωματεία τηρούσαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗ, η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ επί τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις, βρισκόταν στον προθάλαμο της αίθουσας του Δ.Σ. της ΔΕΗ για να αποτρέψει τη λήψη απόφασης, γεγονός που το κατάφερε αφού διέκοψε το Δ.Σ., με αποτέλεσμα η τότε Διοίκηση να λάβει απόφαση δια περιφοράς, κατά της οποίας κινήθηκε τότε μηνυτήρια αναφορά, με πρωτοστάτη την ΕΔΟΠ και με την συμμετοχή των σωματείων: ΕΤΕ, ΣΠΜΤΕ και ΓΕΝΟΠ. Η εξέλιξη αυτή κράτησε ζωντανή τη λειτουργία των καταστημάτων και δεν συνεχίστηκε το κλείσιμό τους, που απειλητικά είχε ξεκινήσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση.