Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ επί της εισήγησης του ΑΔΜΗΕ αναφορικά με την θέσπιση και θέση σε εφαρμογή Μεταβατικού Μηχανισμού Αποζημίωσης Ευελιξίας (ΜΜΑΕ)

Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ επί της εισήγησης του ΑΔΜΗΕ αναφορικά με την θέσπιση και θέση σε εφαρμογή Μεταβατικού Μηχανισμού Αποζημίωσης Ευελιξίας (ΜΜΑΕ)
Τετάρτη, 08/08/2018 - 12:55
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, σε συνέχεια της τροποποίησης των άρθρων 143Δ και 143Ε του νόμου 4001/2011, αναφορικά με την θέσπιση και θέση σε εφαρμογή Μεταβατικού Μηχανισμού Αποζημίωσης Ευελιξίας (ΜΜΑΕ) θέτει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση του ΑΔΜΗΕ (α) για την τροποποίηση του Κώδικα Διαχείρισης ΕΣΜΗΕ και (β) για τον σχετικό Κανονισμό Δημοπρασιών. Λήξη της Δημόσιας Διαβούλευσης: Δευτέρα 27.08.2018 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μετά τη λήξη της παρούσας δημόσιας διαβούλευσης, η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών και παρεμβάσεών τους, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του. Συνημμένα αρχεία
  1. Εισήγηση ΑΔΜΗΕ για τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Διαχείρισης ΕΣΜΗΕ που αφορούν στην εφαρμογή του ΜΜΑΕ (μέγεθος: 933,9 kb)
  2. Εισήγηση ΑΔΜΗΕ για Κανονισμό Δημοπρασιών του ΜΜΑΕ (μέγεθος: 333,307 kb)