ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση για την τροφοδότηση Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου μέσω Εικονικής Διασύνδεσης

ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση για την τροφοδότηση Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου μέσω Εικονικής Διασύνδεσης
Δευτέρα, 31/07/2023 - 14:42

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσειέως και την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023.

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων θέτει σε δημόσια διαβούλευση τις εισηγήσεις των Διαχειριστών Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου ΔΕΔΑ Α.Ε. και ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. σχετικά με την μεθοδολογία προσδιορισμού της μέγιστης τιμής μεταφοράς Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου, καθώς και με τους όρους και τα κριτήρια διεξαγωγής του διαγωνισμού που θα διεξάγει ο Διαχειριστής για τη λήψη υπηρεσιών Εικονικής Διασύνδεσης, κατά τα οριζόμενα στην Απόφαση ΡΑΕ 633/2021(ΦΕΚ Β’ 4271).Σημειώνεται ότι οι εισηγήσεις των δύο Διαχειριστών ταυτίζονται.

  1. Μεθοδολογία προσδιορισμού μέγιστης τιμής

εισήγηση ΔΕΔΑ εισήγηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ

  1. Υπολογιστικό Μοντέλο για τη διαμόρφωση του τύπου υπολογισμού

εισήγηση ΔΕΔΑ εισήγηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ

  1. Όροι και κριτήρια διεξαγωγής του διαγωνισμού για τη λήψη υπηρεσιών Εικονικής Διασύνδεσης

εισήγηση ΔΕΔΑ εισήγηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσειέως και την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως, εφόσον το επιθυμούν.

Η ΡΑΑΕΥ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεών του.