ΡΑΕ: Διαβούλευση για μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης της Ετήσιας Δημοπρασίας ΥΦΑ

ΡΑΕ: Διαβούλευση για μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης της Ετήσιας Δημοπρασίας ΥΦΑ
Τρίτη, 27/09/2022 - 11:08

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Σε συνέχεια τηςδημόσιας διαβούλευσης της ΡΑΕ επί της πρότασης του Διαχειριστή του ΕΣΦΑ για τις Παραμέτρους του Ετήσιου Προγραμματισμού ΥΦΑ των Ετών 2023-2027, (βλ.αποτελέσματα) η ΡΑΕ θέτει σήμερα σε σύντομη δημόσια διαβούλευσητην πρόταση του Διαχειριστή του ΕΣΦΑσχετικά με την κατ’ εξαίρεση μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης της Ετήσιας Δημοπρασίας ΥΦΑ 2023 στις17 Οκτωβρίου 2022, προκειμένου να διερευνηθούν σημειακές τροποποιήσεις του Κώδικα για λόγους ασφάλειας εφοδιασμού.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως, με κοινοποίηση στον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., εφόσον το επιθυμούν.

Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεων του.