Αιτήσεις Τροποποίησης και Κατάτμησης Έργων Αποθήκευσης Η/Ε που επιλέχθηκαν στην Β’ Ανταγωνιστική Διαδικασία

Αιτήσεις Τροποποίησης και Κατάτμησης Έργων Αποθήκευσης Η/Ε που επιλέχθηκαν στην Β’ Ανταγωνιστική Διαδικασία
Παρασκευή, 01/03/2024 - 14:04

Αιτήσεις Τροποποίησης και Κατάτμησης Έργων Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας που επιλέχθηκαν ως επιλεγέντα ή επιλαχόντα στην Β’ Ανταγωνιστική Διαδικασία υποβολής προσφορών για τη χορήγηση επενδυτικής και λειτουργικής ενίσχυσης σε σταθμούς αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 143ΣΤ του ν. 4001/2011 (Α’ 179), όπως ισχύει

Αιτήσεις Τροποποίησης και Κατάτμησης Έργων Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας που επιλέχθηκαν ως επιλεγέντα ή επιλαχόντα στην Β’ Ανταγωνιστική Διαδικασία υποβολής προσφορών για τη χορήγηση επενδυτικής και λειτουργικής ενίσχυσης σε σταθμούς αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 143ΣΤ του ν. 4001/2011 (Α’ 179), όπως ισχύει.

(Ανακοίνωση Αιτήσεων)

Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί να υποβάλει, εντός 15 ημερών από την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης, αιτιολογημένη αντίρρηση ενώπιον της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, σε σχέση με αίτηση που υποβλήθηκε. Οι αντιρρήσεις συνοδεύονται από έγγραφα και στοιχεία που είναι αναγκαία για την τεκμηρίωσή τους.

Αιτήσεις Τροποποίησης και Κατάτμησης Αποκλεισθέντων Έργων θεωρούνται μη υποβληθείσες.